Napi 100 – 2 könyv

(1 vásárlói értékelés)
Száz rövid novella száz napra. Minden novella száz szóban mesél a hétköznapok apró szépségeiről, örömeiről vagy fájdalmáról. Elfér a táskádban, a zsebedben, az éjjeli szekrényeden. Remek ajándék bármilyen alkalomra. Két könyv rendelése esetén kedvezményes áron veheted meg.
Méret: A/6
Oldalak száma: 116
Súly: 96 gr

4799Ft

2 könyv – 1 szállítási költség!

Mininovellák száz napra. Száz szó semmiségekről, röpke, játékos gondolatokról. Száz szó mély és ki nem mondhatónak hitt terhekről. Száz szó, amelyet ha leírsz, megismered magad. Vagy mégsem? Száz szó nap nap után – hatalmas hullámként sodró lendület, vagy finoman simogató gondolatfolyam. Ritmusos, magával ragadó, egyszerre részlet és egész. Száz hétköznapi szó valamiről, ami ott van előtted, amit látsz, amit talán észreveszel, érzel, amin sírsz vagy nevetsz. A napi százat azért szeretjük, mert olyan, mint mi.

1 review for Napi 100 - 2 könyv

  1. Epresi Dóra

    „Mint egy jó presszó. A Firenzével határos Fiesoléban van egy kis bár, a Bar Le Fontanelle Di Lapini Marco. A rendszerint ebéd után érkező vendég betér, vált két szót a bárpultnál a pultossal, felhörpint egy forró presszót és felfrissülve megy tovább a dolgára. Csavar egyet a napon ez a presszó, egy kicsit más utána a világ.
    Így van ez a Napi Százzal is. Csavar egyet a napon – és egy kicsit más utána a világ.” – Epresi Dóra

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük