Te mit olvasol? Nem, nem a jelentésre, nem az e-mailre, és nem a használati utasításra gondoltam, hanem könyvre, történetekre.
Talán időnként jól esik pötyögni a mobilon, vagy csak bambulni a tévé előtt , de ez valóban feltölt?
Az olvasás az öngondoskodás egyik legjobb módja, egyfajta meditáció – igazi feltöltődés.
Amellett kutatások bizonyítják, hogy az olvasás nem csak remek időtöltés, hanem még az egészségünkre is pozitív hatással van: hatására erősödik az a képességünk, hogy folyamatokban gondolkodjunk, fejleszti az empátiánkat, a képzelőerőt és a kreativitásunkat is, és még az agy vérellátását is javítja.

990Ft

(e-book)

Időtlen bűnök – kisregénysorozat

A nadragulya titka

Imádni fogod az Időtlen bűnök kisregénysorozat első részét, ha:

  • rajongsz a fordulatos, izgalmas történetekért
  • oda vagy a folytatásos sztorikért
  • arra vágysz, hogy egy történet magával ragadjon, és érezd a borzongást a gerinceden
  • elvágyódsz más korokba és szívesen fedezed fel azokat
  • eleged van abból, hogy egy regényt csak hetek alatt tudsz átrágni, mert nincs rá időd, a novellákban pedig nem tudsz elmélyülni

Három fiatal nő – egy közös karma és ezernyi kaland. Anna, Réka és Dia elválaszthatatlanok, mióta csak ismerik egymást. Barátságuk akkor mélyül el
igazán, amikor kiderül, mindhármukat rémálmok gyötrik, s az éjszakai lidércek sajátos módon kapcsolódnak egymáshoz. A barátnők a megérzéseikre hallgatnak, amelyek azt súgják, jelen életük problémáira a megoldást a múltban, előző életeikben érdemes keresniük. Vajon kiderül-e a megoldás, és visszatérhet-e Anna, Réka és Dia a megszokott hétköznapjaikhoz, vagy örökre elméjük fogságában maradnak?